Over Ons

groeienmetspelling-chantal
Chantal Mailly - Eigenaar Groeischool

Ons verhaal

De Groeischool, waar Groeien met Spelling en Groeien met Taal onder vallen, is ontstaan vanuit logopediepraktijk Logomedia. De afgelopen jaren zagen wij een toename van vragen van ouders en leerkrachten over extra oefeningen zowel thuis als op school. Dit op het gebied van taal, spraak, lezen en spelling.

Er is genoeg materiaal beschikbaar, maar de benodigde instructie kan door gebrek aan tijd of kennis niet voldoende gegeven worden. Juist deze instructie is belangrijk voor zowel kinderen als volwassenen om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Wat Onze Cursisten Zeggen

Een duidelijke uitleg met een rustig gesproken stem. Fijn dat alles ook op papier staat. Een aanrader!
Lidia van den Bos
Ouder
Een hele waardevolle training! Je maakt je teksten visueel, wat het nog duidelijker maakt. Ook fijn om alles nog eens terug te kunnen lezen. En wat mij erg aansprak, naast alle informatie die je deelt, is jouw rustige spreektempo! Heel verhelderend allemaal.
Sita Dechesne
Leerkracht
Als logopediste heb ik deze online training gevolgd om zo te weten, wat mijn collega-leerkrachten wat betreft kennis rondom TOS zouden opdoen middels deze training. Mijn complimenten voor het geven van een goed beeld van TOS in een prettig vormgegeven cursus. Zo bezitten we op onze school dezelfde basiskennis en kan dit niet alleen ten goede komen aan de kinderen met een TOS, maar ook de communicatie optimaliseren voor de andere kinderen in de klas
Ryan Crijns