Online Cursus Leerkrachten

€147

Taalontwikkeling en TOS Leerkrachten

Online training Taalontwikkeling & TOS Leerkrachten

€47

Executieve functies

Online training Executieve functies

€19.95

De onderwijsprofessional in de schijnwerpers

Op aanvraag

Een steuntje in de rug met klanken en letters

Wat Onze Cursisten Zeggen

Dank je wel Chantal voor deze mooie online training.  

Ik heb geen haar op mijn hoofd die er aan twijfelt of ik er goed aan heb gedaan om hieraan deel te nemen. 

Je rustige manier van het overbrengen van de informatie voelt heel goed aan. De hoeveelheid en informatie is super. 

De readers zien er duidelijk uit, De flyers zijn nuttig…in één woord…GEWELDIG !
Nogmaals dank je wel, Rianne


Rianne Jansen-Koenen
Leerkracht
Vanmiddag heb ik week 3 en dus de training afgerond.

Ik vond het een hele fijne training TOS voor leerkrachten.

Je uitleg is heel duidelijk. Ook hoe ik de tools moet gaan gebruiken is me nu helder.

Ik hoop de informatie te gaan gebruiken en heb al een peuter in gedachten om via de lijst te kijken of het om TOS gaat of niet.

Hartelijk dank voor deze supertraining

Ferdi Janssen (mw)
Leerkracht

Fijn dat ik de TOS training mocht volgen!

Ik vond het heel erg leerzaam. Ik heb veel inzichten gekregen over het herkennen van TOS en de tips waren heel leerzaam.

De materialen zijn ook heel fijn, zo kan ik het later nog eens terugkijken als het nodig is.


Anita
Onderwijsassistente
Super interessante training! 

Veel praktische tips. Mooie overzichtelijke readers! 
Prettige stem om naar te luisteren. 

Heel veel dank, Chantal!

Claudia Nolte
Leerkracht

Het was fijn om deze training te volgen. 

Het kon op mijn eigen tempo en vooral je manier van vertellen was erg prettig. 

De praktische informatie en brochures zijn erg bruikbaar. 


Mandy Stollman
Leerkracht
Als logopediste heb ik deze online training gevolgd om zo te weten, wat mijn collega-leerkrachten wat betreft kennis rondom TOS zouden opdoen middels deze training. Mijn complimenten voor het geven van een goed beeld van TOS in een prettig vormgegeven cursus. Zo bezitten we op onze school dezelfde basiskennis en kan dit niet alleen ten goede komen aan de kinderen met een TOS, maar ook de communicatie optimaliseren voor de andere kinderen in de klas.
Ryan Crijns
Logopedist
Een duidelijke uitleg met een rustig gesproken stem. Fijn dat alles ook op papier staat. Een aanrader!
Lidia van den Bos
Ouder
Een hele waardevolle training! Je maakt je teksten visueel, wat het nog duidelijker maakt. Ook fijn om alles nog eens terug te kunnen lezen. En wat mij erg aansprak, naast alle informatie die je deelt, is jouw rustige spreektempo! Heel verhelderend allemaal.
Sita Dechesne
Leerkracht

De cursus was heel erg leuk, interessant en leerzaam.

Leerkracht
groep 4
Ik ben geen leerkracht, maar ik vond de cursus veel duidelijkheid geven over de signalen van een TOS. Het is belangrijk dat leerkrachten hier voldoende informatie over hebben, zodat zij de signalen in een vroeg stadium kunnen opmerken en weten hoe zij hiermee kunnen omgaan in de klas. Met deze cursus is dat volgens mij gelukt
Logopedist