FAQ

Veelgestelde Vragen

Hoeveel tijd je kwijt bent hangt af van de cursus die je bij ons volgt. In de beschrijving bij iedere training lees je uit hoeveel weken de training bestaat en hoe lang je toegang hebt om de training te volgen. 

Jazeker, meerdere onderwijsassistenten hebben inmiddels de training gevolgd en waren zeer positief.

Nee, het mooie aan onze online trainingen is dat je zelf bepaald wanneer, waar en hoe lang je de training volgt. Je kunt dus thuis vanuit jouw luie stoel of op de bank met een kopje thee onze trainingen volgen.

Dit is afhankelijk van welke training je wilt volgen. Alle trainingen bestaan uit video’s met uitleg en een werkboek of een reader. 

Natuurlijk kan dat! Stuur een mailtje naar chantal@groeischool.nl met hierin jouw gegevens en de gegevens van jouw school. Dan zorgen wij dat je een factuur ontvangt die je kunt doorsturen naar jouw directeur. Na ontvangst van de betaling krijg je een mail met jouw inloggegevens toegestuurd en kan je met jouw training beginnen!

De trainingen zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 4.  Als jouw dochter uit groep 7 nog moeite heeft met spelling en de spellingregels dan is ook voor haar deze training geschikt.

Maak van te voren duidelijke afspraken hoe lang hij met de training bezig is (15-20 minuten). De stapjes die in de training gemaakt worden zijn klein. Kinderen krijgen dan een succeservaring; het lukt ze! Dit zal de drempel om een volgende keer te starten kleiner maken. Kinderen weten door de opbouw van het programma precies bij welke stap ze zijn en wat hun einddoel is. Die duidelijkheid zorgt er ook voor dat ze eerder zullen starten en doorzetten om de training af te maken.

Aanmoediging, enthousiasme en vertrouwen is erg belangrijk voor kinderen. Je kunt samen met je kind de video’s bekijken als je dat prettig vindt. De opdrachten kunnen zelfstandig gemaakt worden. Wel is het fijn als je samen met je kind de antwoorden uit het antwoordenboek bekijkt en bespreekt.