Praten met jouw baby

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€19,95

Taalontwikkeling bij baby’s?
Ik hoor je denken; baby’s huilen, eten en slapen toch alleen maar? Pas als een baby gaat praten dan begint het toch pas?

Toch begint de taalontwikkeling al veel eerder. Eigenlijk al voordat de baby geboren is. Ook in de buik horen zij namelijk al geluiden. De stem van de moeder. De klanken die uitgesproken worden. De geluiden uit de omgeving.

Dit is het startschot voor de taalontwikkeling. Voordat kinderen zelf kunnen praten, leren zij taal namelijk door ernaar te luisteren. Naar de klanken, de woorden en de zinnen.

Hoe verloopt de taalontwikkeling en wanneer gaat het brabbelen over in woorden en zinnen?
In deze korte online training leer je over het verloop van de taalontwikkeling en hoe je jouw baby kunt stimuleren om te praten.

DIT KRIJG JE

  • Ik neem je in een online programma van 2 weken stap voor stap mee in de taalontwikkeling van baby’s en geef je de tools in handen om zélf aan de slag te gaan. Je kunt direct starten met het toepassen van de tips tijdens jouw dagelijks leven.
  • Je krijgt mijn complete programma inclusief readers en video’s.
  • Je krijgt een half jaar toegang.
  • Je leert met vertrouwen naar jouw kind te kijken.
  • Je leert er bij jouw kind uit te halen wat er in zit op een positieve manier.

Hoe gaan we aan de slag?

Je krijgt toegang tot de online groeischool-omgeving. 

Les 1: Taalontwikkeling bij baby’s?!

Les 2: Taal stimuleren bij baby’s! Waar houd ik rekening mee?

Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe les gedurende 2 weken. Een les bestaat uit een lesvideo en een reader zodat je het ook nog op je gemak terug kunt lezen.