Heb Je Vragen?

Stuur Ons Een Bericht!

Veelgestelde Vragen

Je krijgt een jaar lang toegang tot jouw training. Hoeveel tijd het kost , verschilt natuurlijk per keer. Denk aan 4 keer per week ongeveer 15-20 minuten.

De trainingen zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 4.  Als jouw dochter uit groep 7 nog moeite heeft met spelling en de spellingregels dan is ook voor haar deze training geschikt.

Maak van te voren duidelijke afspraken hoe lang hij met de training bezig is (15-20 minuten). De stapjes die in de training gemaakt worden zijn klein. Kinderen krijgen dan een succeservaring; het lukt ze! Dit zal de drempel om een volgende keer te starten kleiner maken. Kinderen weten door de opbouw van het programma precies bij welke stap ze zijn en wat hun einddoel is. Die duidelijkheid zorgt er ook voor dat ze eerder zullen starten en doorzetten om de training af te maken.

Aanmoediging, enthousiasme en vertrouwen is erg belangrijk voor kinderen. Je kunt samen met je kind de video’s bekijken als je dat prettig vindt. De opdrachten kunnen zelfstandig gemaakt worden. Wel is het fijn als je samen met je kind de antwoorden uit het antwoordenboek bekijkt en bespreekt.