Ontwikkel jezelf met taal

Taalontwikkeling en TOS ouders

Wat je van de cursus mag verwachten

groeienmetspelling-chantal

Chantal Mailly

Eigenaar - Groeischool

Door video’s en digitaal lesmateriaal aan te bieden krijgt iedereen de kans om thuis aan de slag te gaan met de juiste instructie. Waardoor zij kunnen groeien en kunnen (blijven) aanhaken bij hun leeftijdsgenoten. Ze krijgen kansen om mee te komen in de maatschappij en te bouwen aan een toekomst.

Cursus Beschrijving

5/5

Details Cursus

Duur Cursus

3 weken

Prijs Cursus

€ 47.00

Moeilijkheidsgraad Cursus

Beginner

Cursus Beschrijving

Wil je tips hoe je om kunt gaan met de TOS van jouw zoon of dochter? Wil je weten hoe je thuis het beste kunt ondersteunen? Schrijf je dan nu in voor onze online training Taalontwikkeling en TOS voor ouders!

Na 3 weken weet jij hoe kinderen taal leren en leer je alle tips en trucs om jouw kind te laten groeien met taal!

Wat is jouw investering? Voor maar €47,00 geef ik jou super veel kennis én leer ik jou de belangrijkste tips en trucs! Je krijgt direct toegang tot de eerste week.

Het Online Programma Bestaat Uit 3 Lessen:

Wat Onze Cursisten Zeggen

Een duidelijke uitleg met een rustig gesproken stem. Fijn dat alles ook op papier staat. Een aanrader!
Lidia van den Bos
Ouder
Een hele waardevolle training! Je maakt je teksten visueel, wat het nog duidelijker maakt. Ook fijn om alles nog eens terug te kunnen lezen. En wat mij erg aansprak, naast alle informatie die je deelt, is jouw rustige spreektempo! Heel verhelderend allemaal.
Sita Dechesne
Leerkracht
Als logopediste heb ik deze online training gevolgd om zo te weten, wat mijn collega-leerkrachten wat betreft kennis rondom TOS zouden opdoen middels deze training. Mijn complimenten voor het geven van een goed beeld van TOS in een prettig vormgegeven cursus. Zo bezitten we op onze school dezelfde basiskennis en kan dit niet alleen ten goede komen aan de kinderen met een TOS, maar ook de communicatie optimaliseren voor de andere kinderen in de klas
Ryan Crijns
Logopedist
Ik ben geen leerkracht, maar ik vond de cursus veel duidelijkheid geven over de signalen van een TOS. Het is belangrijk dat leerkrachten hier voldoende informatie over hebben, zodat zij de signalen in een vroeg stadium kunnen opmerken en weten hoe zij hiermee kunnen omgaan in de klas. Met deze cursus is dat volgens mij gelukt
Logopedist

1621 tevreden cliënten gingen je voor